OM OSS

bild_foretaget

Roger Seahorse, Knut Anderlund & Jan-Erik Etverk

1999 startade Polybase AB sin verksamhet, som i första hand består av extrudering – strängsprutning – av profiler i diverse plastmaterial. Vi har även möjligheter att leverera formsprutade produkter samt utföra efterbearbetning på en mängd olika sätt, vilket innebär att vi kan leverera specifikt kundanpassade totallösningar som ger mervärden.

Sammantaget har företagsledning och personal mycket lång branscherfarenhet och djupa kunskaper inom strängsprutning. Detta är och har varit avgörande för bolagets synnerligen positiva utveckling.

Sedan vi etablerade oss har omsättningen ökat stadigt varje år – från cirka 5,5 miljoner kronor år 2000 till närmare 33 miljoner 2007. Den starka utvecklingen fortsätter. Allt fler kunder i industrin och byggmaterial-branschen inser plastmaterialens fördelar för skiftande applikationer och utvecklar tillsammans med oss innovativa produkter för framtiden.

Polybase AB är en kompetent och flexibel partner som kan åstadkomma mervärden för kunderna på flera sätt. Vi har hög produktionskapacitet, för närvarande cirka 1500 ton/år, och har möjligheter att expandera genom att bygga ut vår produktionsanläggning i Staffanstorp.

Vi har de resurser och kunskaper som behövs för att tillverka både profilverktyg och övriga produktionsverktyg efter i
stort sett varje tänkbart behov.

Kontakta oss för att diskutera just era profilbehov så skapar vi en lösning tillsammans.