OM OSS

Plastprofiler för alla behov

ÅR 1999 STARTADE POLYBASE AB sin verksamhet, som totalleverantör av extrudering – strängsprutning – av profiler i diverse plastmaterial. Vi har även möjligheter att leverera formsprutade produkter samt utföra efterbearbetning på en mängd olika sätt, vilket innebär att vi kan leverera specifikt kundanpassade totallösningar som ger mervärden.

SAMMANTAGET HAR FÖRETAGSLEDNING och personal mycket lång branscherfarenhet och djupa kunskaper inom strängsprutning. Detta är och har varit avgörande för bolagets positiva utveckling.

SEDAN VI ETABLERADE OSS har omsättningen ökat från cirka 5,5 miljoner kronor år 2000 till närmare 30 miljoner 2015. Den starka utvecklingen  fortsätter. Allt fler kunder i industrin och byggmaterialbranschen inser plastmaterialens fördelar för skiftande applikationer och utvecklar tillsammans med oss innovativa produkter för framtiden.

VI HAR DE RESURSER och kunskaper som behövs för att tillverka både profilverktyg och övriga produktionsverktyg efter i stort sett varje tänkbart behov. Kontakta oss för att diskutera just era profilbehov så skapar vi en lösning tillsammans.